Jordskokk og forskning

Jærbakeren samarbeider med forskningsinsitusjon og vi jobber med produktutviklingsarbeid for å se på bla annet bruken av jordskokk i brødvarer. Dette spennende arbeidet er allerede i gang. Forskning viser at jordskokk inneholder mye inoliner som fra gammelt av har vært kjent for å medvirke til vektreduskjon. Dette forskes det på for å få det skikkelig dokumentert.

Prosjektet er under utvikling og Jærbakeren vil lansere et spennende brød med jordskokk. Foreløpige testforsøk viser at brødet gir mye mer metthetsfølelse enn ordinært brød, noe som igjen vil kunne gi en slankende effekt.

Les mer om Jordskokk, se link: Bioforsk

jordskokk1.jpg

Sunne brødvarer - viktig for oss

Bruk av palmeoljer er bannlyst hos Jærbakeren. Salt som brukes er kun Himalayasalt. Jærbakeren baker brød uten E-stoffer. Ekte kremfløte er en selvfølge i alle våre kakeprodukter. Brød helt uten gjær får du hos oss hver dag. Jærbakeren samarbeider også med forskningsinstitutt om bruk av jordskokk i brødmat.

gulboks.png

Powered byiTools