Ren kremfløte - selvfølgelig!

Hos Jærbakeren er alle kremkaker produsert med ekte kremfløte. Industribakeriene bruker fløtestabilisator hvor 1/3 av kremen er ertsattet med vegetabilsk fett. Jærbakeren har valgt å fokusere på "når det beste er godt nok" - noe som krever kvalitetsråvarer. Ekte kremfløte gir selvsagt bedre smak og et mye bedre produkt. Holdbarheten er riktignok ikke så lang, men kakene er ferskvare og skal nytes innen 1-3 dager. Når Jærbakeren i tillegg produserer kakene med rørte bringebær, blir resultatet fortreffelig - friskt og godt!! I et godt lag gjøres det godt innhugg i en stor kake - skulle det være noen rester kan de fryses.

 

flotekake.jpg

Sunne brødvarer - viktig for oss

Bruk av palmeoljer er bannlyst hos Jærbakeren. Salt som brukes er kun Himalayasalt. Jærbakeren baker brød uten E-stoffer. Ekte kremfløte er en selvfølge i alle våre kakeprodukter. Brød helt uten gjær får du hos oss hver dag. Jærbakeren samarbeider også med forskningsinstitutt om bruk av jordskokk i brødmat.

gulboks.png

Powered byiTools