Himalayasalt - det sunne salt

Visste du at 22% av vårt daglige saltinntakt kommer fra brødmaten? Da er det ekstra godt å vite at Jærbakeren baker sine varer med det sunne saltet, Himalayasalt. Det ble dannet ved solens uttørring av et urhav i Himalayafjellene for ca 250 mill år siden. Saltet inneholder alle jordens 84 mineral og sporstoffer. Himalayasaltet er ikke raffinert så dermed beholder saltet sin naturlige opprinnelse. Kroppen kan derfor nytte alle de gode næringsstoffene i sin cellefornying. 

For Jærbakeren er det et naturlig valg selv om Himalayasalt er dyrere enn vanlig salt. Industrien har fokus på at maten skal være billig, noe som ofte gå utover kvalitet og sunnhet. Det er ikke mye ekstra det koster for et sunt brød og det føles godt å tilby skikkelige varer. Du kan også kjøpe Himalayasalt til eget bruk i våre bakeriutsalg.

Les mer om Himalayasalt på: Carl Falck Trading

 

 

himalayasalt.jpg

Sunne brødvarer - viktig for oss

Bruk av palmeoljer er bannlyst hos Jærbakeren. Salt som brukes er kun Himalayasalt. Jærbakeren baker brød uten E-stoffer. Ekte kremfløte er en selvfølge i alle våre kakeprodukter. Brød helt uten gjær får du hos oss hver dag. Jærbakeren samarbeider også med forskningsinstitutt om bruk av jordskokk i brødmat.

gulboks.png

Powered byiTools